• 95% beveelt ons aan
 • Theorielessen

  Wat vonden anderen?

  Theorielessen

  Theorielessen volgen is dé optimale voorbereiding om te slagen voor je CBR theorie-examen! Zowel thuis als tijdens de lessen krijg je de gelegenheid om examenvragen te oefenen. De vragen die foutief beantwoord worden, zullen uitgebreid besproken worden. De examenvragen die je tijdens de lessen oefent zijn exact hetzelfde als de examenvragen van het CBR theorie-examen.

  Voor wie?
  Heb je weinig tijd om je theorie te leren? Moeite om uit een boek te leren? Of wil je gewoon persoonlijk les hebben om sneller te slagen, dan is deze cursus zeker iets voor jou!
  Theorie cursusduur is maatwerk

  De cursusduur is zelf in te delen of in overleg met je instructeur in te vullen. Zo bieden wij de mogelijkheid om alleen de onderdelen te trainen die echt aandacht nodig hebben. Zo heb je op maat training en slaag je sneller!

  Training Locatie
  Rijschool Utrecht staat voor betaalbaarheid en gemak!
  De cursus wordt verzorgt op locatie. De lessen kunnen ook op de zaterdag en/of in de avond ingepland worden.

  Prijs
  Dagcursus volledig € 90,-
  Deelcursus halve dag € 45,-
  Blokuur gratis*
  * Geldt alleen voor cursisten die al autorijles volgen bij Rijschool Utrecht.
  Deze kunnen gratis deelnemen!

  CBR theorie-examen
  Het CBR theorie -examen wordt in overleg gereserveerd. Dit is al mogelijk direct na de cursus.

  Inschrijven of vragen?
  Na het volgen van deze cursus is je slagingskans op het CBR theorie-examen aanzienlijk vergroot! Het volgen van theorielessen vergroot ook je verkeersinzicht waardoor je ook minder praktijklessen nodig zult hebben. Meld je direct aan via het contactformulier!