Ervaar de meest kwalitatieve rijschool van Zeist en omgeving!


Vriendelijke & ervaren rij-instructeurs
Minder rijlessen dankzij examengerichte lesmethode
Leer veilig efficiënt en aangenaam rijden
Sneller je rijbewijs! Mogelijkheid voor meerdere lessen per week


Beoordeling is een 9,4 / 10

Rijschool Zeist

Tijdelijk slechts €42 per les

Onze cursisten lessen juist niet in dure auto’s: Zo houden we rijles betaalbaar! Verder maakt Rijschool Zeist alleen gebruik van vriendelijke, geduldige en ervaren instructeurs en efficiënte lesmethodes. Leren gaat hierdoor niet alleen beter, maar ook sneller! Dit bespaart onze cursisten tijd en (les)geld!

Minder rijlessen

Uit onze jarenlange ervaring blijkt hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer rijlessen je nodig hebt. Wie één keer in de week lest, moet iedere les weer even ‘warmdraaien’, wat ten koste gaat van de leercurve. Bij Rijschool Utrecht kan je meerdere lessen per week afspreken en rijden we vaak met een blokuur, dat zijn dus 2 rijlessen van 50 minuten.

Betaal in termijnen

Rijschool Zeist is erg flexibel en wil jou de beste betaalopties aanbieden. Zo mag je bijvoorbeeld per rijles betalen en als je kiest voor een rij-lespakket is het nu ook mogelijk om in maximaal 3 termijnen te betalen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb?

Bij Rijschool Zeist kun je ook terecht voor een snelcursus zodat jij in 1 maand in het bezit bent van je autorijbewijs. Als jij supersnel je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk dat je veel tijd hebt om te lessen want je hebt tijdens de cursus ongeveer 2 tot 4 lessen per dag.

Wil je een snelcursus volgen? Dan plannen wij eerst een intake van 100 minuten (€ 90,-). Na de intake maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Vervolgens wordt het praktijkexamen ingepland en plannen we samen alle rijlessen in. Bij een snelcursus dien je eerst je theoriecertificaat te halen.

Start een gratis proefles
Rijschool Utrecht