Ervaar de beste rijschool van Utrecht en omgeving!

Kennismakingspakket!

Nu tijdelijk 4 rijlessen voor €129

Beoordeling is een 9,4 / 10

Rijschool Wijk bij Duurstede

Ben je op zoek naar een rijschool in Wijk bij Duurstede waar je jouw rijbewijs binnen 1 maand kunt halen? Haal snel je rijbewijs bij de leukste en meest ervaren autorijschool van Wijk bij Duurstede en omgeving. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat jouw rijbewijs betaalbaar blijft. Ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via 0343-227007 of stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl.

Je rijbewijs in Wijk bij Duurstede haal bij ons op maat

Als rijschool in Wijk bij Duurstede vinden wij het belangrijk om een rijopleiding op maat te geven. Elke cursist is anders; daar stemmen wij onze rijopleidingen graag op af. Ben je bang om fouten te maken en ben je bang dat dit het halen van je rijbewijs belemmert, dan helpen wij je graag met een rijopleiding op maat. Als rijschool in Wijk bij Duurstede vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto.

Hoeveel kost een rijles in Wijk bij Duurstede?

Bij Rijschool Utrecht betaal je vanaf slechts €40,- NU €36,- per rijles.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb?

Bij Rijschool Wijk bij Duurstede heb je de mogelijkheid om een snelcursus te doen wanneer je voldoende tijd kunt vrijmaken. Voordat je een snelcursus kunt doen is het belangrijk dat je je autotheorie hebt behaald of dat je dit zo snel mogelijk kunt behalen. Na de proefles kunnen we aangeven welke snelcursus het beste bij je past.

Meer informatie over onze rijschool in Wijk bij Duurstede?

Wil je graag eerst meer weten over onze rijschool of heb je ergens vragen over? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl of bel 0343-227007 voor meer informatie.

Rijschool Utrecht