• 06 - 19 393 304

Rijschool Ijsselstein

Wat vonden anderen?

Ben je op zoek naar een rijschool in Ijsselstein waar je jouw rijbewijs snel kunt halen? Haal snel je rijbewijs bij de leukste en meest ervaren autorijschool van Ijsselstein en omstreken. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat jouw rijbewijs betaalbaar blijft. Ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via 06 19 393 304 of stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl.

Je rijbewijs in Nieuwegein haal bij ons op maat
Als rijschool in Ijsselstein vinden wij het belangrijk om een rijopleiding op maat te geven. Elke cursist is anders; daar stemmen wij onze rijopleidingen graag op af. Ben je bang om fouten te maken en ben je bang dat dit het halen van je rijbewijs belemmert, dan helpen wij je graag met een rijopleiding op maat. Als rijschool in Ijsselstein vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto.

Autotheorie in Ijsselstein halen

Wil jij je autotheorie in één dag halen? Dat kan bij ons met 100% slagingskans. Zelfs wanneer je liever in de boeken leert of een voorkeur hebt voor een online theoriecursus hebben wij volop mogelijkheden. Wanneer je een tussentijdse toets of een rijexamen wilt afleggen, dan is het verplicht om je autotheorie al op zak te hebben. Bij ons kun je wel alvast beginnen met het volgen van rijlessen in Ijsselstein voordat je begint aan je autotheorie.

Hoeveel kost een rijles in Ijsselstein?
Bij ons heb je een keuze uit verschillende rijlespakketten. Wanneer je voor een pakket kiest betaal je slechts vanaf €36,- per les. Het voordeel van een pakket is dat je in één keer klaar bent (inclusief CBR praktijkexamen). De kosten voor het rijlespakket hoef je niet in één keer te voldoen, dit mag in termijnen. Rijlessen in Ijsselstein is op deze manier zeker betaalbaar.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb?

Bij Rijschool Ijsselstein heb je de mogelijkheid om een snelcursus te doen wanneer je voldoende tijd kunt vrijmaken. Tijdens een proefles van 50 minuten gaan we kijken welk rijniveau dat je hebt en of je in aanmerking komt. Voordat je een snelcursus kunt doen is het belangrijk dat je je autotheorie hebt behaald of dat je dit zo snel mogelijk kunt behalen. Na de proefles kunnen we aangeven welke snelcursus het beste bij je past.

Proefles bij Rijschool in Nieuwegein

Heb je nog nooit auto gereden en wil je graag eerst kennis maken met je rijinstructeur? Dan is de proefles zeker aan te raden. Een proefles bij Rijschool Ijsselstein kost slechts €20,- en duurt 50 minuten. Meestal ontdek je tijdens deze proefles of je een ‘klik’ hebt met je rijinstructeur en beslis je hierna zelf of je een pakket wilt afnemen of dat je losse rijlessen wilt.

Meer informatie over onze rijschool in Ijsselstein?

Wil je graag eerst meer weten over onze rijschool voordat je een proefles aanvraagt of heb je ergens vragen over? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl of bel 06 19 393 304 voor meer informatie.