IMG-LOGO
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Vraag de gratis proefles aan!

Rijschool Houten

Ben je op zoek naar een rijschool in Houten waar je jouw rijbewijs binnen 1 maand kunt halen? Haal snel je rijbewijs bij de leukste en meest ervaren autorijschool van Houten en omgeving. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat jouw rijbewijs betaalbaar blijft. Ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via 06 19 393 304 of stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl.


Je rijbewijs in Houten haal bij ons op maat
Als rijschool in Houten vinden wij het belangrijk om een rijopleiding op maat te geven. Elke cursist is anders; daar stemmen wij onze rijopleidingen graag op af. Ben je bang om fouten te maken en ben je bang dat dit het halen van je rijbewijs belemmert, dan helpen wij je graag met een rijopleiding op maat. Als rijschool in Houten vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto.

Hoeveel kost een rijles in Houten?
Bij Rijschool Utrecht betaal je vanaf slechts €40,- NU €31,- per rijles.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb?
Bij Rijschool Houten heb je de mogelijkheid om een snelcursus te doen wanneer je voldoende tijd kunt vrijmaken. Tijdens een proefles van 50 minuten gaan we kijken welk rijniveau dat je hebt en of je in aanmerking komt. Voordat je een snelcursus kunt doen is het belangrijk dat je je autotheorie hebt behaald of dat je dit zo snel mogelijk kunt behalen. Na de proefles kunnen we aangeven welke snelcursus het beste bij je past.

Proefles bij Rijschool in Houten
Heb je nog nooit auto gereden en wil je graag eerst kennis maken met je rijinstructeur? Dan is de proefles zeker aan te raden. Een proefles bij Rijschool Utrecht duurt 50 minuten is gratis als je verder gaat, anders €20,-. Meestal ontdek je tijdens deze proefles of je een ‘klik’ hebt met je rijinstructeur en beslis je hierna zelf of je door wilt gaan.

Meer informatie over onze rijschool in Houten?
Wil je graag eerst meer weten over onze rijschool voordat je een proefles aanvraagt of heb je ergens vragen over? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl of bel 06 19 393 304 voor meer informatie.

IMG
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Vraag de gratis proefles aan!