IMG-LOGO

Rijschool Doorn

Ben je op zoek naar een rijschool in Doorn waar je jouw rijbewijs binnen 1 maand kunt halen? Haal snel je rijbewijs bij de leukste en meest ervaren autorijschool van Doorn en omgeving. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat jouw rijbewijs betaalbaar blijft. Ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via 06 19 393 304 of stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl.


Je rijbewijs in Doorn haal bij ons op maat
Als rijschool in Doorn vinden wij het belangrijk om een rijopleiding op maat te geven. Elke cursist is anders; daar stemmen wij onze rijopleidingen graag op af. Ben je bang om fouten te maken en ben je bang dat dit het halen van je rijbewijs belemmert, dan helpen wij je graag met een rijopleiding op maat. Als rijschool in Doorn vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto.

Hoeveel kost een rijles in Doorn?
Bij ons heb je een keuze uit 3 verschillende rijlespakketten. Wanneer je voor een pakket kiest betaal je vanaf €35,- per les. Het voordeel van een pakket is dat je in één keer klaar bent (inclusief CBR praktijkexamen). De kosten voor het rijlespakket hoef je niet in één keer te voldoen, dit mag in drie termijnen. Rijlessen in Doorn is op deze manier zeker betaalbaar.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb?
Bij Rijschool Doorn heb je de mogelijkheid om een snelcursus te doen wanneer je voldoende tijd kunt vrijmaken. Tijdens een proefles van 50 minuten gaan we kijken welk rijniveau dat je hebt en of je in aanmerking komt. Voordat je een snelcursus kunt doen is het belangrijk dat je je autotheorie hebt behaald of dat je dit zo snel mogelijk kunt behalen. Na de proefles kunnen we aangeven welke snelcursus het beste bij je past.

Proefles bij Rijschool in Doorn
Heb je nog nooit auto gereden en wil je graag eerst kennis maken met je rijinstructeur? Dan is de proefles zeker aan te raden. Een proefles bij Rijschool Utrecht duurt 50 minuten is gratis als je verder gaat en anders €20,-. Meestal ontdek je tijdens deze proefles of je een ‘klik’ hebt met je rijinstructeur en beslis je hierna zelf of je een pakket wilt afnemen of dat je losse rijlessen wilt.

Meer informatie over onze rijschool in Doorn?
Wil je graag eerst meer weten over onze rijschool voordat je een proefles aanvraagt of heb je ergens vragen over? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl of bel 06 19 393 304 voor meer informatie.

IMG
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Vraag de gratis proefles aan!