Proefles

Wat vonden anderen?

Vrijblijvende proefles € 25,-

Geduldige instructeurs
Rijschool Utrecht is overtuigd van haar kwaliteiten. Om je een indruk te geven van onze lessen en van onze geduldige instructeurs bieden we je een bijna gratis proefles aan voor slechts € 25,–.

100% vrijblijvend
Na die proefles weten we zeker dat je enthousiast bent en dat je snel met je rijlessen wilt starten. Je rijbewijs staat nu eenmaal centraal en daar helpen we je graag bij. Uiteraard is jouw beslissing om te starten 100% vrijblijvend.

Goede vrienden blijven
Mocht je na de proefles onverhoopt besluiten om ergens anders te shoppen dan blijven we natuurlijk goede vrienden. Wij berekenen je niets door. Geen cent.

Trendy
Maar daar gaan we niet van uit. Onze instructeurs staan te popelen om je de eerste geduldige les in één van onze trendy lesauto te geven. Een belletje is voldoende om je aan te melden, maar om het je nog eenvoudiger te maken is online aanmelden ook mogelijk.

Cadeautje
Wil je je beste vriendin met een origineel cadeautje verrassen? Doe dan eens gek en meldt haar online aan voor een vrijblijvende proefles. Wedden dat ze doorgaat?

VRAAG NU EEN PROEFLES AAN DOOR HET FORMULIER IN TE VULLEN!