IMG-LOGO

Opfrisles, opfrislessen, opfriscursus autorijden Utrecht

Het komt steeds vaker voor dat mensen met een rijbewijs al jaren niet meer autorijden. Soms omdat het er gewoon niet van kwam of, en dat is erger, dat mensen door een trauma een angst hebben ontwikkeld en de weg niet meer op durven te gaan.

Misschien is het bovenstaande ook op jou van toepassing omdat je ooit betrokken was bij een ongeval of dat de toegenomen drukte op de weg je angstig maakt. Hoe dan ook. Iedereen heeft zo zijn redenen om opfrislessen te volgen.

Rijschool Utrecht begrijpt dat goed. Wij hebben dagelijks te maken met mensen die zich herkennen in dat profiel. Wij weten waar je het over hebt. Onze ervaren en begripvolle instructeurs helpen je graag en zorgen dat je binnen een paar lessen weer blakend van het zelfvertrouwen achter het stuur zit.

Want dat is wat we willen, een verkeersdeelnemer die alle vaardigheden in principe beheerst, een extra steuntje in de rug geven door één of een paar opfrislessen te laten volgen. Wedden dat je je na afloop voldoende fris en zelfverzekerd voelt om weer alléén achter het stuur te kruipen.

Een losse opfrisles kost €43,- en is inclusief een gratis handboekje met vol handige tips!

Let op! Voor de opfriscursus geldt geen proefles, de proefles is alleen voor beginnende leerlingen zonder rijbewijs.

Meer weten? Bel of vul het contactformulier in!

Rijschool Utrecht
IMG
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Vraag de gratis proefles aan!