IMG-LOGO
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Vraag de gratis proefles aan!

Beoordelingen

Heb jij je rij-opleiding en rijbewijs gehaald bij Rijschool Utrecht? Laat hier je beoordeling achter.

IMG

Super bedankt voor alles! Na 3 examens bij een andere rijschool heb ik het dankzij Rijschool Utrecht mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor je hulp, niet alleen de lessen in het autorijden maar ook voor je hulp om mijn angsten te over winnen. Nogmaals bedankt!

Shardene Uit Utrecht
IMG

Ontzettend bedankt voor alle rijlessen. Na 2 keer zakken overgestapt naar Rijschool Utrecht waar ik pas echt heb leren autorijden. Ben zeer tevreden over de manier waarop ik rijlessen heb gehad. En bedankt dat je mij van mijn rijangst hebt afgeholpen.

Dorinde Uit Utrecht
IMG

Bedankt voor de gezellige rijlessen! in totaal bij 3 andere rijscholen gereden uiteindelijk via Rijschool Utrecht mijn rijbewijs gehaald.

Rowan Uit Houten
IMG

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!!! En dat allemaal dankzij de leerzame en leuke lessen van Rijschool Utrecht. Ik ben er echt heeeeeel erg blij mee!

Jan Uit Vianen
IMG

Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen, ik heb met veel plezier gemerkt dat ik van computerspel-gevoel naar werkelijk autorijden ben gegaan. Bovendien mocht ik in een keer slagen! Dank je wel, dank jullie wel en tot ziens!

Christel Uit Utrecht
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Vraag de gratis proefles aan!